Hyballa: "Dan moet je niet in de topsport gaan werken"

2 april 2017, 16:26

NEC Nijmegen verloor de Gelderse derby met 2-1. Peter Hyballa was na afloop teleurgesteld over het resultaat, maar wil pas na 34 wedstrijden een conclusie trekken. Hij vond NEC niet per se een heel slechte wedstrijd spelen. "Vitesse heeft gewoon meer kwaliteit."

Hyballa baalde na afloop van het verlies in de derby, maar wilde ook niet overdrijven. "Het was een belangrijke wedstrijd, maar over drie dagen staat er weer een belangrijk duel op het programma. Daar gaat het weer om drie punten. We kunnen veel goede dingen meenemen uit deze wedstrijd. Geen punten misschien, maar vanaf morgen moeten we ons direct weer richten op het volgende duel", zegt de trainer in gesprekt met FOX Sports.

Volgens Hyballa is een snelle omschakeling van groot belang. "Natuurlijk doet dit een beetje pijn. Maar als je niet met teleurstellingen om kunt gaan dan moet je niet in de topsport gaan werken. Ik wil pas na 34 wedstrijden een conclusie trekken, dan kunnen we kijken waar we staan", stelt hij. De coach vond NEC niet slecht spelen. "We spelen veel vaker tegen teams die gewoon beter zijn. Vitesse heeft meer kwaliteit. Wij hebben alles gebracht."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen