Van Bronckhorst: "Enige club die alles in eigen hand heeft"

2 april 2017, 17:36

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord De Klassieker tegen Ajax terecht verloren heeft. De Rotterdamse club ging zondag met 2-1 onderuit in de Amsterdam ArenA. Desondanks is Feyenoord nog steeds de koploper in de Eredivisie en dus blijft Van Bronckhorst positief.

"De stand van 2-1 geeft het wedstrijdbeeld niet helemaal goed weer. We kwamen heel vroeg op achterstand en raakten toen ook Nicolai Jørgensen nog snel kwijt met een blessure. Het is heel moeilijk om je dan op te richten. Je moet je dan in de wedstrijd knokken, duels winnen en aan de bal komen, maar dat is niet gelukt. Dat is een teleurstellend resultaat voor ons", aldus Van Bronckhorst op de officiële website van Feyenoord.

Naast Jørgensen viel ook Rick Karsdorp geblesseerd uit bij Feyenoord. Van Bronckhorst kan nog niets zeggen over de ernst van de blessures. "Rick heeft last van zijn knie en moest er daarom in de rust af. Nicolai had hamstringklachten. Het is nu moeilijk om te zeggen hoe ernstig het is. We zullen dat moeten afwachten en morgen verder moeten bekijken", vervolgt de oefenmeester.

Van Bronckhorst blijft positief over het vervolg van de competitie. "Deze uitslag is teleurstellend, maar het is maar één wedstrijd in een heel seizoen. We hebben nog steeds drie punten voorsprong en zijn nog steeds de enige club die alles in eigen hand heeft", weet hij. "Woensdag tegen Go Ahead Eagles moeten we er weer staan. Dan zullen we in De Kuip weer drie punten moeten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen