El Ahmadi houdt vertrouwen, Kramer is er klaar voor

2 april 2017, 17:57

Feyenoord werd in de belangrijkste wedstrijd van het jaar, De Klassieker tegen Ajax in de ArenA, overdonderd. De Rotterdammers werden afgetroefd op meerdere fronten en mochten uiteindelijk misschien wel van geluk spreken dat de score niet hoger is uitgevallen dan de 2-1 voor Ajax.

"Ajax was heer en meester", concludeert Karim El Ahmadi na de verloren Klassieker tegenover de in Amsterdam verzamelde media. "We speelden een dramatische eerste helft. Ajax zat er echt bovenop, we kwamen er niet uit. Het werd al heel snel 1-0 en daar werd het alleen maar lastiger van. We voetbalden niet en lieten het in de eerste helft ook nog afweten in de duels", stelt El Ahmadi. "Dat de schade wat betreft het doelsaldo beperkt bleef is het enige positieve. Het was niet best, maar we houden vertrouwen."

Michiel Kramer maakte in de blessuretijd de 2-1 voor Feyenoord. "Tja, ik had liever dat ik de 2-2 maakte of dat we gewonnen hadden. Een verlies tegen Ajax is natuurlijk allesbehalve optimaal...", verzucht Kramer in de mixed zone. Hij verving na tien minuten al Nicolai Jørgensen, die geblesseerd naar de kant moest. Door zijn kwetsuur moet de Deense spits mogelijk de volgende wedstrijd(en) laten schieten. Dat kan de deur openen voor Kramer. "We gaan het zien. Ik ben er in ieder geval klaar voor om te spelen. Elke voetballer wil het in het veld laten zien, ik dus ook."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen