Real Madrid neemt pas in slotfase afstand van Alavés

2 april 2017, 18:12

Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk heeft Real Madrid de thuiswedstrijd tegen Deportivo Alavés toch met ruime cijfers gewonnen. De koploper in de Spaanse competitie was zondag in het Estadio Santiago Bernabeu met 3-0 te sterk voor de middenmoter.

In de eerste helft had Real Madrid beduidend meer balbezit dan Alavés en het kreeg ook kansen, maar bij de pauze leidde het slechts met 1-0. Karim Benzema schoot in de 31ste minuut raak na een voorzet van Daniel Carvajal. In het tweede bedrijf gaven de bezoekers meer tegenstand, waardoor het lang spannend bleef. In de slotfase liep Real alsnog uit naar een ruime zege.

Isco was in de 85ste minuut verantwoordelijk voor de 2-0. De middenvelder trof doel op aangeven van Cristiano Ronaldo. Nacho legde drie minuten later de eindscore vast op 3-0. De verdediger reageerde alert in de rebound, nadat Gareth Bale een vrije trap tegen de lat had geschoten.

Door de winst komt Real Madrid op 68 punten. Dat zijn er vijf meer dan nummer twee FC Barcelona. De Catalanen spelen vanavond (aftrap 20.45 uur) nog uit tegen Granada CF. Na dit weekend heeft Real echter nog een wedstrijd tegoed ten opzichte van de naaste belager.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen