Veltman krijgt aanbieding voor nieuw contract bij Ajax

4 april 2017, 07:43

Joël Veltman heeft een contractaanbieding voor zich op tafel liggen bij Ajax. De 25-jarige verdediger heeft daags na de met 2-1 gewonnen Klassieker tegen Feyenoord met de clubleiding gesproken over een langere samenwerking. De international kan met twee jaar bijtekenen, tot medio 2020.

Dat bevestigt directeur spelerszaken Marc Overmars in De Telegraaf. "We hebben hem een aanbieding gedaan om zijn huidige contract tot na volgend seizoen met twee jaar te verlengen. Joël heeft aangegeven op korte termijn antwoord te geven", aldus Overmars. Kiest Veltman ervoor om zijn verbintenis niet verlengen, dan loopt zijn contract volgend jaar zomer af. In dat geval kan de verdediger alleen bij een tussentijds vertrek nog geld opleveren. Dit lijkt er echter niet van te komen, omdat Veltman welwillend tegenover een langer verblijf in Amsterdam staat.

Bij Ajax speelt Veltman momenteel op de positie van rechtsachter, waar hij Kenny Tete op de bank houdt. Gek genoeg kreeg Tete bij Nederland-Italië onlangs wel de voorkeur, iets wat Veltman wel lastig vond.

Veltman is geschorst voor het duel tussen Ajax en AZ van woensdagavond.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen