Zoet na 'Klassieker-barbecue': "Je komt steeds dichterbij"

4 april 2017, 15:58

Terwijl Ajax zondagmiddag Feyenoord in De Klassieker op het rooster legde (2-1), stak PSV de barbecue aan in Eindhoven. De selectie van de Eindhovense nummer drie keek onder het genot van een stukje vlees naar de strijd tussen de concurrenten.

Jeroen Zoet zegt in gesprek met de NOS dat de selectie van PSV de wedstrijd met veel interesse volgde. "Met de barbecue aan. We hebben een leuke, gezellige middag gehad", aldus de keeper van de Eindhovense club. "Nee, er was geen drank", zegt hij desgevraagd. "En als dat er wel zou zijn, dan zou ik het niet zeggen", knipoogt de goalie.

Na De Klassieker staat PSV nog respectievelijk vijf en drie punten achter Feyenoord en Ajax. "We moeten gewoon zorgen dat we blijven winnen. Je weet dat het tot de laatste minuut nog niet gespeeld is." En dat terwijl PSV na de 2-1 nederlaag bij Feyenoord nog elf punten achter de lijstaanvoerder aanliep. "Na die wedstrijd tegen Feyenoord was er een vervelende stemming. Nu kom je steeds dichterbij."

PSV gaat donderdagavond op bezoek bij FC Twente. Een dag eerder staat er een thuiswedstrijd op het programma voor Feyenoord (Go Ahead Eagles-thuis) en Ajax (AZ-thuis).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen