Streppel: "Dat lef moeten we ook tonen als het minder gaat"

4 april 2017, 23:56

Na een reeks van vier wedstrijden waarin alleen tegen Go Ahead Eagles een punt werd gepakt, boekte sc Heerenveen dinsdag weer een zege in de Eredivisie. De ploeg van trainer Jurgen Streppel won in het eigen Abe Lenstra Stadion, dankzij drie goals in de tweede helft, met 3-0 van Sparta.

Op de vraag of hij opgelucht is, reageerde Streppel na afloop bij FOX Sports: "Een nederlaag doet niet echt goed aan het vertrouwen, een overwinning wel. En je ziet dat als we voorstaan, we in één keer weer gaan voetballen. Dat lef moeten we ook tonen als het minder gaat. Maar we zijn blij met de overwinning, absoluut."

Voor rust had Heerenveen nog wel moeite met Sparta. "We hadden veel vaker linies moeten overslaan, maar er zat weinig vertrouwen in de ploeg. Met vechtlust en op duelkracht hebben we de overwinning toch naar ons toegetrokken", stelde Streppel.

Stijn Schaars maakte in de tweede helft zijn rentree bij Heerenveen na maanden blessureleed. Streppel is blij dat de middenvelder weer beschikbaar is. "Gelijk als hij erin komt, zie je hoe hij met de jongens bezig is. Dat is zo belangrijk, het wakker houden, de duels winnen en het simpel spelen. Dat hebben de jonge jongens nodig. Ik ben blij dat hij er weer is", besloot Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen