Hoedt wil voor Champions League gaan met Lazio

5 april 2017, 16:48

Wesley Hoedt bereikte dinsdagavond met Lazio de finale van de Coppa Italia. Er werd met 3-2 van AS Roma verloren, maar door een 2-0 overwinning in de heenwedstrijd maakte dat niet uit. De verdediger wil niet te lang stilstaan bij de prestatie en heeft het vizier alweer gericht op de competitie.

Na het bereiken van de finale was er een klein feestje in de kleedkamer, maar meer ook niet. "We moeten ons nu weer richten op de volgende wedstrijd tegen Napoli. De supporters verdienen deze finale na het slechte seizoen van vorig jaar", zegt Hoedt tegenover Premium Sport. Napoli kan eveneens de tegenstander van Lazio worden in de finale van de Coppa Italia. Zij spelen woensdag tegen Juventus in de andere halve finale. "Het maakt met niet uit wie de tegenstander wordt. Het zijn allebei sterke teams en wij moeten ons op onszelf concentreren."

"We richten ons nu weer volledig op de competitie en zien dan wel wie de tegenstander wordt", vervolgt Hoedt, die hoopt volgend seizoen Champions League te kunnen spelen met Lazio. "Als we komend weekend van Napoli winnen dan kunnen we aan de derde plaats gaan denken. Ze staan boven ons en hebben een goed team, maar wij gaan er alles aan doen om hen te stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen