Arsenal weet weer wat winnen is, De Roon trefzeker

5 april 2017, 22:51

Na twee nederlagen en een gelijkspel heeft Arsenal eindelijk weer een overwinning in de Premier League binnen. In eigen huis werd West Ham United met 3-0 verslagen. Tottenham Hotspur kende tegen Swansea City een goede comeback. Binnen twee minuten werd een 1-0 achterstand omgezet in een 1-3 voorsprong.

Arsenal-West Ham

Pas in de tweede helft wist Arsenal de score te openen. Mesut Özil was na 58 minuten trefzeker voor de ploeg van Arsène Wenger. Twintig minuten later stond ook Theo Walcott op het scorebord. In de slotfase maakte Olivier Giroud er ook nog 3-0 van. Door de zege klimt Arsenal op de ranglijst weer over Manchester United heen. De ploeg van José Mourinho liet eerder deze week punten liggen tegen Everton. Arsenal is momenteel de nummer vijf in de Premier League.

Swansea-Tottenham

Tottenham Hotspur heeft op bezoek bij Swansea City een spectaculaire zege geboekt. De ploeg won na lang achter te hebben gestaan met 1-3. Wayne Routledge was na elf minuten spelen verantwoordelijk voor het doelpunt van de thuisploeg. Bij Tottenham stond Michel Vorm op doel nadat Hugo Lloris eerder op de dag ziek afhaakte. Vincent Janssen kwam na een uur spelen binnen de lijnen, maar wist niet te scoren. Dele Alli maakte twee minuten voor tijd de belangrijke gelijkmaker. In blessuretijd werd de overwinning alsnog binnengehaald. Heung-Min Son maakte de 1-2 en binnen een minuut werd het via Christian Eriksen ook nog 1-3.

Hull City-Middlesbrough

Marten de Roon ging op bezoek bij Hull City met 4-2 onderuit. Vlak voor rust keek Middlesbrough tegen een 3-1 achterstand aan, maar De Roon tekende nog voor de pauze voor de aansluitingstreffer. De bezoekers kwamen daarna niet meer tot scoren en Harry Maguire zette uiteindelijk de 4-2 eindstand op het scorebord. Middlesbrough ziet daardoor de achterstand op de nummer achttien oplopen tot zeven punten en daardoor komt degradatie akelig dichtbij.

Southampton-Crystal Palace

Southampton heeft woensdagavond tegen Crystal Palace een prima 3-1 overwinning geboekt. De bezoekers kwamen weliswaar op voorsprong dankzij een doelpunt van Christian Benteke, maar de thuisploeg maakte dat snel goed. Goals van Nathan Redmond, Maya Yoshida en James Ward-Prowse zorgden voor de 3-1 eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen