Chelsea schakelt City definitief uit, puntenverlies Liverpool

5 april 2017, 23:07

Chelsea heeft Manchester City definitief uitgeschakeld in de Engelse titelstrijd. De ploeg van Antonio Conte won de topper met 2-1. Eden Hazard was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de thuisploeg. Liverpool deed minder goede zaken. Tegen AFC Bournemouth werd met 2-2 gelijkgespeeld.

Chelsea-Manchester City

Na tien minuten was het Hazard die het thuispubliek liet juichen. Sergio Agüero maakte echter na 26 minuten weer gelijk. Chelsea kreeg daarna de uitgelezen kans om op voorsprong te komen toen de thuisploeg een strafschop kreeg toegewezen. Hazard miste in eerste instantie vanaf elf meter, maar de rebound ging er alsnog in. Door de zege voor Chelsea is het puntenverschil tussen beide ploegen nu veertien punten. In de titelstrijd heeft Chelsea daardoor eigenlijk alleen nog concurrentie van Tottenham Hotspur.

Liverpool-Bournemouth

In de strijd om dat kampioenschap heeft Liverpool averij opgelopen. In eigen huis speelde de ploeg van Jürgen Klopp met 2-2 gelijk tegen Bournemouth. De bezoekers kwamen op voorsprong dankzij Benik Afobe. Liverpool wist die achterstand nog om te buigen in een voorsprong door treffers van Philippe Coutinho en Divock Origi. Drie minuten voor tijd maakte Joshua King echter de gelijkmaker. Het puntenverschil tussen Liverpool en Chelsea bedraagt daardoor twaalf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen