Conte 'ziet er vermoeid uit', Guardiola looft spelers

6 april 2017, 11:30

Chelsea zette woensdag een volgende stap naar het kampioenschap in de Premier League. De koploper in de Engelse competitie won de kraker tegen Manchester City op het eigen Stamford Bridge met 2-1.

"Ik zie er vermoeid uit, want het voelt alsof ik heb meegedaan met de spelers. Ik heb met hen geleden", aldus Chelsea-manager Antonio Conte bij de BBC. "Maar we moeten blij zijn, want we hebben een sterke ploeg verslagen, de beste in deze competitie. Ik denk dat ze de beste manager hebben, de beste ter wereld. Het is geweldig om in deze fase van het seizoen dit soort wedstrijden te winnen."

De 'beste manager ter wereld', op wie Conte doelt, is Pep Guardiola. De Spaanse oefenmeester zag Manchester City meer balbezit hebben en ook meer doelpogingen ondernemen, maar toch verliezen op Stamford Bridge. Guardiola sprak na afloop met lof over zijn spelers. "Het is een eer om deze geweldige spelers te hebben", zei hij. "We zijn naar hier gekomen en hebben op deze manier gespeeld, met veel karakter. Ik voel mij gelukkig dat ik deze spelers mag trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen