Ziyech denkt niet aan Marokko door huidige bondscoach

6 april 2017, 15:36

Tussen Hakim Ziyech en Herve Renard, de bondscoach van Marokko, lijkt het niet meer goed te komen. De spelmaker van Ajax gaat er niet van uit dat hij nog interlands zal spelen voor de Noord-Afrikanen zolang de 48-jarige Fransman er de scepter zwaait.

Renard passeerde Ziyech afgelopen winter voor de Afrika Cup, zelfs na meerdere blessuregevallen in de selectie. Op 31 mei oefent Marokko tegen Nederland, maar de Ajacied verwacht niet dat hij er dan bij is. "Nee, maar dat hoeft ook niet. Zo lang hij (Renard, red.) er zit, ben ik met mijn hoofd ergens anders", aldus Ziyech tegen de NOS. "Het is persoonlijk geworden, maar het is zoals het is. Ik verwacht geen uitnodiging. Uiteindelijk bepaalt hij de selectie en dat zal ik accepteren."

"Ik denk niet dat ik uitkom voor Marokko zolang hij er is", vervolgt Ziyech, die ook voor een interlandloopbaan bij Oranje had kunnen kiezen. Spijt van zijn keuze voor Marokko heeft hij niet. "Totaal niet", reageert de Ajacied. Hij blijft hopen ooit eens met Marokko op een groot toernooi te staan, al zal dat hoogstwaarschijnlijk dus niet gebeuren met Renard als keuzeheer. "Een bondscoach zit er meestal niet lang, dus ik wacht gewoon rustig af tot ie vertrekt. Dat gaat zeker een keer gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen