Kanté vindt dat Hazard prijs verdient: "Klasse apart"

7 april 2017, 09:31

Het is geen toeval dat Leicester City vorig jaar kampioen werd en dat Chelsea dit seizoen hard op weg is om met de landstitel aan de haal te gaan in Engeland.

€4.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/n-golo-kante">N'Golo Kanté speelde en speelt namelijk de pannen van het dak op het middenveld van deze clubs. Toch vindt de Fransman zichzelf niet de belangrijkste speler van Chelsea.

Als Kanté de prijs van beste speler van het seizoen zou moeten uitreiken, dan zou hij deze aan een ploeggenoot geven. Dan zou hem geven aan Eden Hazard, die afgelopen woensdag twee keer scoorde tegen Manchester City en daardoor op 13 competitiedoelpunten staat. "Voor mij is het simpel. We kunnen allemaal zien waar Eden Hazard mee bezig is. Hij is een klasse apart", zegt Kanté tegen Sky Sports.

Ondanks de comfortabele voorsprong van zeven punten op nummer twee Tottenham Hotspur, stelt Kanté dat de titelstrijd nog niet gelopen is. "We hebben nog acht duels te gaan en moeten zes van deze wedstrijden winnen. Tottenham is ook een zeer goede ploeg, waardoor het nog niet gedaan is", besluit de international van Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen