Feyenoord voor komende vier jaren in zee met Qurrent

7 april 2017, 14:41

Over een kleine drie maanden zal er een nieuwe hoofdsponsor te zien zijn op het shirt van Feyenoord. Groene energieleverancier Qurrent neemt de honneurs over van autofabrikant Opel, dat sinds de zomer van 2013 het roodwitte shirt siert. De Rotterdamse club heeft een overeenkomst van vier seizoenen gesloten met de nieuwe hoofdsponsor.

"We zijn erg blij met en trots op Qurrent als nieuwe hoofdpartner", spreekt commercieel directeur Mark Koevermans. "Allereerst omdat we samen door kunnen bouwen aan de toekomst van Feyenoord. Daarnaast vinden we het belangrijk om als club midden in de samenleving te staan. Dat doen we al met onze sociaal-maatschappelijke projecten en daar voegen we vanaf nu groene en duurzame projecten aan toe. In samenwerking met Qurrent kunnen we laten zien dat we meer zijn dan een voetbalclub. Met de groene en duurzame projecten maken we ons maatschappelijke plaatje compleet en laten we zien dat we onze maatschappelijke rol uiterst serieus nemen én daar trots op zijn."

Het bedrijf zelf is logischerwijs eveneens in haar nopjes met de nieuwe samenwerking. Directeur Richard Klatten laat weten 'enorm trots' te zijn om in zee te gaan met Feyenoord. "We zijn ervan overtuids dat het ons samen met Feyenoord gaat lukken om Nederland te vergroenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen