Cocu: "We gaan kijken of we nog tweede kunnen worden"

7 april 2017, 15:14

Er heerst berusting bij PSV, dat donderdagavond door een goal van Bersant Celina in de blessuretijd met 2-2 gelijkspeelde bij FC Twente en daardoor uitgeschakeld is in de titelstrijd. Terwijl de klap nog nadreunt, geeft coach Phillip Cocu aan dat de deur naar de tweede plaats nog wel op een kier staat. De achterstand op Ajax is twee punten, maar PSV krijgt de concurrent nog op bezoek.

"De titel is ver weg. We gaan kijken of we nog tweede kunnen worden, maar dat hebben we niet langer in eigen hand", zegt Cocu tijdens zijn perspraatje over de precaire situatie bij PSV. De coach heeft door de averij in Enschede een flinke tik te verwerken met zijn ploeg. "Het was moeilijk vandaag, maar dat is logisch na de grote deceptie van gisteren. Dan beleef je niet je beste dag. We hebben teruggeblikt en geëvalueerd. Het was lastig om de wedstrijd opnieuw te zien, maar je moet hem altijd terugkijken. Om te leren van je fouten, maar ook om te kijken naar dingen die goed gaan."

Komende zondag krijgt PSV de kans om zich op te richten, als het thuisduel met Willem II gespeeld wordt. "Het wordt lastig om ons direct te herpakken, maar ik weet zeker dat de spelers er alles aan zullen doen zondag te winnen. Want de Champions League is het niveau waarop we willen acteren", stelt Cocu, die hoopt op de steun van het publiek. "Wij zullen er zondag als ploeg alles aan doen om er een goede wedstrijd van te maken en een goede reactie te geven. Dat wil elke speler. Als het publiek ons steunt helpt dat enorm."

De aftrap van het duel met Willem II is zondag om 16.45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen