Bruins Slot ook komend seizoen wedstrijdanalist Ajax

7 april 2017, 16:19

Tonny Bruins Slot blijft nog een jaartje actief in het profvoetbal. De afgelopen week 70 jaar oud geworden wedstrijdanalist van Ajax heeft een nieuwe verbintenis ondertekend met de Amsterdamse recordkampioen, zo maakte de club middels haar officiële kanalen bekend op vrijdagmiddag.

Marc Overmars is in zijn nopjes met het bijtekenen van Bruins Slot. "We zijn erg blij dat Tonny nog een jaar door wil. Deze man heeft zoveel kennis en ervaring, het is echt een genot om met hem over het voetbal te praten. Wij werken bij Ajax met relatief jonge mensen", weet de directeur spelersbeleid, "en we leren van mensen zoals hij. Hij zit al ruim 45 jaar in het voetbal, het is mooi dat we daar nog steeds profijt van kunnen hebben."

"Voor mij is het fantastisch werken bij Ajax, dus dit is leuk nieuws", belicht Bruins Slot zijn nieuwe overeenkomst. "Ik vind het prachtig dat ik nog altijd mijn steentje kan bijdragen en met mijn ervaring mag overbrengen. En het houdt me jong, de omgang hier met de vakmensen van Ajax. Dan doel ik niet alleen op de huidige technische staf, maar ook op de jaren met bijvoorbeeld Frank de Boer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen