Twente vol vertrouwen naar Utrecht: "Positief gevoel"

8 april 2017, 14:51

Door het knappe 2-2 gelijkspel tegen PSV reist FC Twente zondag met een goed gevoel af naar Utrecht, waar het gaat spelen tegen een concurrent in het linkerrijtje. Volgens trainer René Hake is de stemming in het kamp van Twente opperbest.

Twente, dat het moet stellen zonder de geblesseerden Chinedu Ede en Dylan Seys, is klaar voor het duel. "We werken met vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen Utrecht", zegt Hake op de clubwebsite. "De spelers hebben zich donderdag tegen PSV goed laten zien en dat geeft een positief gevoel richting zondag. Het team heeft veel kracht in de strijd gegooid en het punt was zeer verdiend. Wij kregen zelfs de betere kansen en hadden misschien zelfs meer moeten krijgen."

Hake is positief over Utrecht, dat vierde staat in de Eredivisie. "Utrecht heeft gedurende dit seizoen een sterke groei doorgemaakt. Tijdens de beker- en thuiswedstrijd hebben we moeizame wedstrijden tegen Utrecht gespeeld, wij moeten net als donderdag tegen PSV weer goed bij de les zijn en zorgen voor een goede organisatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen