Falcao bezorgt Monaco drie punten op bezoek bij Angers

8 april 2017, 19:02

AS Monaco kan met een goed gevoel afreizen naar Duitsland, waar het komende dinsdag de eerste ontmoeting met Borussia Dortmund heeft in de kwartfinales van de Champions League. De koploper in de Ligue 1 won zaterdag de uitwedstrijd tegen middenmoter Angers SCO met 0-1.

Monaco ontpopt zich dit seizoen tot een doelpuntenmachine. De ploeg uit het prinsdom scoorde tot deze speelronde al 87 keer in de Franse competitie en heeft een doelsaldo van +61. Op bezoek bij Angers trof het slechts één keer doel, maar dat was wel voldoende om de volle buit mee te nemen uit het Stade Raymond Kopa. Radamel Falcao tekende na een uur, op aangeven van Nabil Dirar, voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor de Colombiaanse spits was het zijn zeventiende goal van dit Ligue 1-seizoen.

Door de winst komt Monaco op 74 punten. De voorsprong op nummer twee OGC Nice, dat vrijdag met 1-2 won bij OSC Lille, bedraagt vier punten. Paris Saint-Germain staat derde met 68 punten, maar speelt zondag nog thuis tegen En Avant Guingamp. Na deze speelronde heeft Nice een wedstrijd meer gespeeld dan Monaco en Paris SG. Deze teams kwamen afgelopen weekend niet in actie in de Ligue 1 omdat zij tegenover elkaar stonden in de Coupe de la Ligue-finale. In dat duel was PSG met 4-1 te sterk voor de Monegasken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen