Streppel: "Gaat om beslissende momenten in wedstrijden"

8 april 2017, 21:45

SC Heerenveen verloor zaterdag met 4-2 bij Vitesse en zodoende ging de Friese club voor de zevende keer op rij onderuit op vreemde bodem. Niettemin zag coach Jurgen Streppel positieve punten in het spel van zijn elftal in de GelreDome.

"Het is natuurlijk vervelend dat je verliest. Ik heb een aantal dingen gezien dat onder de maat was, maar ik heb ook heel veel goede dingen gezien", aldus Streppel bij FOX Sports. "In de eerste vijf minuten moesten wij gewoon met 0-1 voor komen. We hadden het heft in handen." Na een kwartier stond het echter 2-0 voor Vitesse. "Twee keer knipperen met je ogen", baalde Streppel. "Als je zo verdedigt, dan wordt het lastig."

"Later herpakten we ons weer en zetten we meer druk naar voren, zoals we dat altijd willen. Vandaag was dat niet goed genoeg. Ik heb geprobeerd dat aan te sturen en in de tweede helft ging het veel beter. Daarin hadden we ook de 2-2 moeten maken", doelde Streppel op een kans van Luciano Slagveer. "Vitesse had een hoog rendement vandaag. Als wij de bal hadden, konden we aardig spelen. Het gaat echter om beslissende momenten in wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen