Weinzierl onder de indruk: "Ajax wordt een lastige opgave"

9 april 2017, 12:26

Markus Weinzierl zag Schalke 04 zaterdag met 4-1 winnen van VfL Wolfsburg. Voor zijn ploeg is de eerstvolgende wedstrijd die in de kwartfinale van de Europa League tegen Ajax. De trainer zag de Amsterdammers al aan het werk en verwacht dat Schalke het lastig zal krijgen in de Amsterdam ArenA.

"Het is een goed voetballend, jong team dat op de typische Ajax-manier speelt", aldus Weinzierl op de persconferentie na afloop van het duel met Wolfsburg. "Ze spelen met een grote drang naar voren en met veel korte passes. Het zal een lastige opgave worden. Ik verwacht een zware uitwedstrijd tegen een team met veel spelvreugde. Daar moeten we ons tegen wapenen om een goede positie voor de retrun te behalen."

Het treffen in de ArenA is voor Klaas-Jan Huntelaar een weerzien met zijn oude club. Veel speelt de spits dit seizoen niet meer in Duitsland. Technisch directeur Christian Heidel gaat in gesprek met FOX Sports in op de situatie van de Nederlander. "Hij is lang geblesseerd geweest en in die tijd zijn spelers als Guido Burgstaller gekomen. Maar hij is nog steeds een belangrijke speler voor Schalke 04. Het zou in het verhaal passen als hij tegen Ajax zou scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen