Van den Brom teleurgesteld: "Was een futloze wedstrijd"

9 april 2017, 15:35

AZ kwam tegen Roda JC al na een half uur spelen op voorsprong. De Alkmaarders gaven het in eigen huis echter uit handen en moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Trainer John van den Brom zei na afloop teleurgesteld te zijn.

Voor Van den Brom was de uitslag niet eens het ergste. "Je kijkt ook naar hoe je ploeg gespeeld heeft. Wat hebben wij nu laten zien? Heel weinig volgens mij", oordeelde de trainer in gesprek met FOX Sports. "De eerste helft vond ik nog erger dan de tweede helft. In de rust probeer je dan wat bij te sturen en dat leverde een korte opleving op. Maar het was een futloze wedstrijd."

Met Fred Friday en Iliass Bel Hassani als invallers leek het iets beter te gaan bij AZ. "We probeerden er eerst op onze eigen manier doorheen te komen. Dat ging op sommige momenten best aardig. Maar na de 1-1 zien je dat het zo blijft, dan ga je wat opportunistischer spelen. Dat deed ik door deze wissels door te voeren", aldus Van den Brom, die nog een nieuwe doelman voor komend seizoen zoekt. "Of Benjamin van Leer een optie is? Hij was erg goed tegen ons. Maar we wisten al dat hij een uitstekende keeper was."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen