Haye baalt van Van Boekel: "Merkte aan alle reacties dat 'ie zat"

9 april 2017, 20:19

Thom Haye zette zijn Willem II op schitterende wijze op voorsprong in Eindhoven. Althans, zo had het moeten zijn. Scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten constateerden niet dat het schot van de middenvelder over de lijn was, waardoor de voorsprong van de Tilburgers bij PSV niet werd toegekend.

"Ik twijfelde eerst zelf ook. Ik stond te ver en kon het niet zien, maar ik merkte eigenlijk aan alle reacties en zelfs het stadion dat 'ie zat", vertelt de Willem II'er tegenover FOX Sports. "Dat is voor ons wel heel zuur, want dan speel je een heel andere wedstrijd denk ik. Het was wat makkelijker geweest, als ze hier hadden wat Feyenoord in hun stadion heeft. Dan was het zeker geweest. Maar de bal is ver over de lijn, dus ik vind wel dat dit goed beoordeeld had kunnen worden."

Toch wilde Haye na de 5-0 afstraffing niet alleen naar de fout van de arbitrage wijzen. "We geven daarna wel heel makkelijk die goals weg en dat is gewoon slecht van ons. Maar het heel anders kunnen lopen vandaag, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen