Narsingh en Fer blijven geloven in lijfsbehoud Swansea

10 april 2017, 08:03

Swansea City ging afgelopen weekend met 1-0 onderuit tegen West Ham United, waardoor het nog een loodzware opgave wordt om lijfsbehoud in de Premier League te realiseren. Luciano Narsingh en Leroy Fer hebben er echter vertrouwen in dat hun werkgever uit Wales het vege lijf nog kan redden.

Swansea is momenteel de nummer achttien en staat twee punten achter de veilige haven, waar Hull City staat. "We hebben het weggegeven in de wedstrijden tegen Tottenham en West Ham, maar we moeten niet terugkijken. We moeten weer door naar het duel met Watford van volgend weekend en moeten daar de punten pakken. Ik geloof in dit team, we gaan overleven", zegt Narsingh op de clubwebsite. Met Swansea is hij al vijf duels op rij zonder winst. "We moeten zorgen dat we beter aan de wedstrijden starten."

Leroy Fer, teamgenoot van Narsingh in het Liberty Stadium, is het er roerend mee eens. "We hebben nog zes wedstrijden te gaan en moeten iedere keer voor de winst gaan. We moeten positief blijven. Het wordt enorm spannend, elke wedstrijd is een finale", komt Fer met een cliché op de proppen. "Voor de wedstrijd tegen West Ham wisten we de belangen ook, maar het was geen best optreden van ons. Tegen Tottenham waren we ook niet goed genoeg. We moeten ons op onszelf blijven focussen en niet naar de concurrenten kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen