Speciale CL-clash voor Robben: "We zijn er klaar voor"

10 april 2017, 09:31

Komende woensdag staat deel één van de clash tussen Real Madrid en Bayern München op de rol in de kwartfinale van de Champions League. Voor Arjen Robben is het een speciale ontmoeting, aangezien de aanvoerder van Oranje tussen 2007 en 2009 voor de Madrileense tegenstander uitkwam.

"Natuurlijk is het speciaal", blikt Robben vooruit in gesprek met de Spaanse sportkrant AS. "Ik heb niet heel lang bij Real Madrid gespeeld, maar de club is onderdeel van mijn verleden. Ik heb er twee jaar gevoetbald en het is altijd mooi om te kunnen zeggen dat je bij Real Madrid gespeeld hebt. Ik herinner het als een leuke periode, maar nu ben ik vooral bezig met de wedstrijd zelf", aldus de buitenspeler, die niet liever een andere ploeg had geloot in dit stadium van de Champions League. "Als je deze prijs wilt pakken, moet je vroeg of laat iedereen kunnen verslaan."

Robben noemt Real Madrid 'een van de beste teams ter wereld, met spelers van wereldniveau'. "Het wordt belangrijk om met vertrouwen en passie tegen Madrid te spelen en de strijd met onze eigen speelstijl aan te gaan. Je moet vanaf het begin kunnen zien dat wij voor de winst gaan", aldus de rechtsbuiten. "We hebben genoeg redenen om vertrouwen te hebben. Tegen Dortmund (4-1 winst, red.) speelden we vanuit ons hart. We hebben een grote rivaal onze wil opgelegd. We zijn klaar voor het duel met Madrid. We zijn deze maand super. We creëren legio kansen en stralen veel plezier uit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen