Update: Zelfs een mini-kans dat Karsdorp Utrecht-thuis haalt

10 april 2017, 18:12   Bijgewerkt: 10 april 2017, 22:58

Feyenoord zal de titelstrijd moeten vervolgen zonder Rick Karsdorp. De rechtsback van de Rotterdammers miste de voorbije twee duels (thuis tegen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle-uit) al, nadat hij tijdens de Klassieker tegen Ajax (2-1) halverwege moest afhaken, dat meldt Voetbal International.

Na de verloren strijd met de aartsrivaal was men bij Feyenoord nog licht optimistisch over de blessure van de verdediger. De schade die hij door verrekte banden in het kniegewricht had opgelopen leek mee te vallen, maar nu blijkt ook zijn meniscus niet ongeschonden uit de strijd te zijn gekomen.

Karsdorp is dit seizoen een zeer belangrijke factor bij Feyenoord. Tot vorige week had hij tijdens alle officiële duels van het seizoen in de basis gestaan en ook werd hij maar zelden gewisseld. De back heeft nog een contract tot en met de zomer van 2020, maar technisch directeur Martin van Geel zou dit graag verlengen. Ondertussen gaan er geruchten rond dat Bayern München hem graag wil vastleggen.

Update 19:28: 'Toch nog hoop op laatste duels voor Karsdorp'

Er zijn tegenstrijdige berichten over de blessure van Rick Karsdorp. Volgens Het Algemeen Dagblad is de kwetsuur niet zo ernstig als geschetst. Hij zou absent zijn tegen zowel FC Utrecht en Vitesse, maar mogelijk is hij wel fit voor de ontmoetingen met Excelsior en Heracles Almelo. Het is afwachten op een officieel bericht van de club zelf.

Update 22:55: Zelfs een mini-kans dat Karsdorp Utrecht-thuis haalt

Ondanks de berichtgeving eerder vandaag over de blessure van Rick Karsdorp waardoor zijn seizoen erop zou zitten, houdt men bij Feyenoord goed hoe hoop. De Rotterdammers spreken op de clubwebsite zelfs nog over een minieme kans voor de back om de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht mee te doen.

"Mocht Karsdorp Utrecht-thuis niet halen, dan moet in de loop van volgende week blijken of het uitduel met Vitesse (zondag 23 april) haalbaar is", zo valt er te lezen op het clubmedium. 

Verder trainden Nicolai Jørgensen en Karim El Ahmadi apart van de groep, terwijl Terence Kongolo meespeelde met Feyenoord 2. Bilal Basaçikoglu (enkel) en Pär Hansson (schouder) zijn in ieder geval nog niet fit bij de ploeg van Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen