Crystal Palace trakteert Arsenal op een forse nederlaag

10 april 2017, 23:08

De situatie van Arsène Wenger bij Arsenal is er maandagavond niet beter op geworden. De Londense derby tegen Crystal Palace werd verloren en behoorlijk fors bovendien. The Gunners stapten uiteindelijk met een 3-0 nederlaag van het veld op Selhurst Park.

Nadat Mohamed Elneny het eerste gevaar van de wedstrijd had gesticht met een schot van afstand, sloeg Crystal Palace na een kwartier toe. De defensie van Arsenal verzuimde in te grijpen bij een lage voorzet van Wilfried Zaha, waarna Andros Townsend vanaf dichtbij de 1-0 kon binnenschieten. Beide ploegen kregen vervolgens kansen, maar onder andere Alexis Sánchez, Christian Benteke en Danny Welbeck scoorde niet.

Na de pauze begon Palace een stuk beter en dat had onder andere een kans van Jason Puncheon tot gevolg. Net toen Arsène Wenger besloot om Aaron Ramsey en Olivier Giroud in te brengen ging het mis. Zaha gaf andermaal een lage voorzet, waarna Yohan Cabaye al vallende de bal richting de verre hoek lepelde. 

Crystal Palace - dat vorige week al van Chelsea won - ging vervolgens vrolijk verder. Arsenal-doelman Damián Martínez was veel te laat bij de bal, waardoor hij Townsend tegen de grond werkte. Luka Milivojevic schoot vervolgens vanaf elf meter zijn eerste treffer voor de club binnen. Het zegt genoeg over de onmacht van Arsenal dat in het restant het meeste gevaar van rechtsback Héctor Bellerín kwam. Aan der andere kant haalde Nacho Monreal een inzet van Benteke van de lijn, waardoor de schade niet verder opliep. 

Door de nieuwe nederlaag - de vierde op een rij in een uitduel - is de achterstand op nummer vier Manchester City (dat een duel meer gespeeld heeft) opgelopen tot zeven punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen