Wenger: "Ik heb even geen zin in vragen over mijn toekomst"

10 april 2017, 23:55

Arsène Wenger lijkt met Arsenal opnieuw een dieptepunt te hebben bereikt. De Franse manager zag zijn ploeg maandagavond de vierde achtereenvolgende uitwedstrijd in de Premier League verliezen. Na de 3-0 nederlaag tegen Crystal Palace weigert hij echter te spreken over zijn toekomst.

"Ik krijg deze vragen momenteel op elke persconferentie, maar heb nu even geen zin om ze te beantwoorden", vertelt hij tegen de BBC. "Wat nu telt, zijn de prestaties op het veld. Of de onzekerheid rondom mijn toekomst invloed heeft op mijn spelers? Nee, ik denk het van niet."

"We verloren vandaag gewoon teveel duels op cruciale momenten en dat is beslissend voor de wedstrijd", vervolgt Wenger. "De manier waarop we verliezen is zeer zorgwekkend en ik snap het dan ook als de fans teleurgesteld zijn."

Arsenal dreigt langzamerhand zich niet te plaatsen voor de Champions League, dit terwijl de club tot het rijtje behoort dat deze eeuw nog tijdens alle edities actief was. De laatste keer dat de Londenaren niet meededen aan het Miljoenenbal was in het seizoen 1997/98.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen