Hoekman: "Hyballa heeft sturing en begeleiding nodig"

11 april 2017, 17:44

Danny Hoekman denkt eraan om volgend seizoen iemand naast Peter Hyballa neer te zetten. Dat zegt de technisch adviseur van NEC in gesprek met FOX Sports. Hij vindt Hyballa namelijk een trainer die veel sturing en begeleiding nodig heeft.

NEC boekt de laatste tijd niet bijster goede resultaten en dus wordt er binnen de club al gesproken over de samenstelling van de technische staf voor komend seizoen. "Je moet als club wel kort op Peter zitten. Het is iemand die sturing en begeleiding nodig heeft", vertelt Hoekman. "Daar staat hij misschien wel niet voor open. Daarom moeten we goed overwegen wat we volgend jaar willen. Als we doorgaan met deze samenstelling van de technische staf dan zou ik gaan kijken om een aimabel persoonlijkheid naast Peter te zetten. Iemand die complementair is aan hem."

Hyballa vindt het idee op een vreemde tijd komen. "Zoiets moet je in de winterstop doen. Als je er iemand bijhaalt, moet zo'n man ook de spelersgroep leren kennen. En ik ben ook niet zo'n makkelijk figuur, dus mij zal hij ook moeten leren kennen. Daar hebben we nu toch helemaal geen tijd voor?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen