Ook Van Breukelen hoopt op kampioenschap Feyenoord

12 april 2017, 21:56

Nadat eerder al beoogd KNVB-directeur Gijs de Jong zijn voorkeur voor Feyenoord in de titelstrijd uitsprak, heeft nu ook Hans van Breukelen van zich laten horen. Ook de technisch directeur van de voetbalbond hoopt dat de Rotterdammers aan het langste eind trekken.

De Jong kreeg veel kritiek over zich heen na zijn uitspraken en Van Breukelen begrijpt dat wel. "In mijn rol kan ik dit niet zeggen, maar ik doe het toch. Eric Gudde en Martin van Geel, wat hebben die niet allemaal over zich heen gekregen. Ze zijn op een schandalige wijze behandeld. Daarom gun ik het Feyenoord. En voor Dirk Kuyt", vertelt hij tegenover de NOS.

Van Breukelen sprak ook over de zoektocht naar een nieuwe bondscoach. De technisch directeur zegt niet in het 'opbouwen van een elftal' te geloven. "Bij het Nederlands elftal moet je een ding doen: presteren. Bouwen aan het Nederlands elftal, met alle respect, dat vind ik niet het idee. Je moet gewoon kijken naar wat nu nodig is. We moeten ons richten op kwalificatie voor het WK, ook al wordt dat verschrikkelijk moeilijk", besloot hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen