Subasic geschrokken: "Dit is een vreselijk gevoel"

11 april 2017, 23:35

Danijel Subasic is geschokt door de explosies bij de spelersbus van Borussia Dortmund voorafgaand aan het duel in de Champions League. AS Monaco was al in het stadion toen de spelersgroep te horen kreeg dat de wedstrijd niet doorging. De Fransen moesten in de kleedkamer wachten tot er duidelijkheid was over de situatie.

Subasic vertelt aan het Kroatische 24sata dat trainer Leonardo Jardim het nieuws bracht toen de Monaco-bus opweg was naar het stadion. "Het gaat goed me, we zitten nu in de kleedkamer", zegt hij desgevraagd. "We waren net onderweg toen de trainer ons vertelde dat Marc Bartra gewond was geraakt bij een explosie. We zijn nu veilig in het stadion, maar dit gevoel is vreselijk."

Later werd besloten om de wedstrijd af te lassen. "In plaats van het veld te betreden, zitten we nu in de kleedkamer aan de gevolgen van deze gebeurtenis te denken", vervolgt Subasic, die de wedstrijd van ondergeschikt belang vindt. "Ik weet niet wanneer het duel wel gespeeld wordt, maar dat is nu ook niet belangrijk. Ik hoop dat het goed gaat met Bartra en eventueel andere gewonden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen