Allegri zeer tevreden: "Europa respecteert Juventus nu"

11 april 2017, 23:56

Massimiliano Allegri was zeer verheugd met de 3-0 overwinning van Juventus op FC Barcelona. Hij denkt dat een dergelijke zege de club respect oplevert in Europa. Ondanks het resultaat zag de trainer nog wel verbeterpunten voor de return.

"Dit was een geweldige prestatie, zowel aanvallend als verdedigend hebben we heel goed gespeeld", vertelde hij aan Mediaset Premium. "Dit is de eerste stap richting de halve finale, maar de return zal van heel andere orde zijn. Ik heb geen idee wat onze kansen zijn om door te gaan, maar ook in Barcelona gaan we proberen om doelpunten te maken."

Allegri ziet dat Juventus de laatste jaren veel progressie heeft gemaakt en is vooral blij dat het imago van de Italianen in Europa wat verbeterd is. "Juventus heeft veel respect voor Europa, maar het belangrijkste is dat wij nu ook gerespecteerd worden. Dat is mijn mooiste resultaat in de drie jaar dat ik hier zit", zegt de trainer, die denkt dat zijn ploeg nog beter kan. "De passing had op sommige momenten nog wel beter gekund. We moeten nu nog meer verbeteren in het systeem dat we spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen