Zidane vreest Bayern niet: "Goede start is belangrijk"

12 april 2017, 10:27

De wedstrijd tussen Real Madrid en Bayern München in de kwartfinale van de Champions League had niet misstaan als finale van het kampioenenbal. Zinedine Zidane vindt het geen probleem om in deze fase van het toernooi een sterke tegenstander te treffen.

"Ik vrees Bayern München niet. Ik ben vooral bezig met wat wij er tegenover gaan zetten", aldus Zidane tijdens de persconferentie. "We zullen scherp moeten beginnen, dat is belangrijk. Bayern zal een sterke start kennen, dat hebben ze eigenlijk altijd en zeker in eigen huis. We krijgen zeker te maken met een sterke tegenstander. Maar wij hebben eveneens een sterk en gebalanceerd team."

Carlo Ancelotti is een goede bekende van Zidane. De Fransman was assistent-trainer toen de Italiaan het roer in handen had bij Real Madrid. "We kennen elkaar erg goed. Maar dat is verder geen voordeel of nadeel. Het is een duel tussen twee sterke teams. Niets meer en niets minder", aldus de trainer, die stelt dat het mogelijk ontbreken van Robert Lewandowski niets uitmaakt voor de voorbereidingen. "De speler die hem dan zal vervangen zal ongetwijfeld net zo goed spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen