Feyenoord langer door met Basaçikoglu: "Hij is stabieler"

12 april 2017, 16:38   Bijgewerkt: 12 april 2017, 16:44

Feyenoord en aanvaller Bilal Basaçikoglu hebben hun samenwerking verlengd, zo is woensdag duidelijk geworden. De oude verbintenis van de buitenspeler liep tot de zomer van 2018, maar Feyenoord heeft het contract opengebroken en verlengd tot medio 2020. Volgens technisch directeur Martin van Geel beschikt Basaçikoglu over specifieke kwaliteiten.

Basaçikoglu, die sinds de zomer van 2014 voor Feyenoord speelt, speelde tot dusver 64 eredivisiewedstrijden voor de club. "We hebben een aantal goede gesprekken met elkaar gevoerd en zijn blij dat we erin geslaagd zijn om Bilal langer aan ons te binden", legt Van Geel uit op de website van de club. "De keuze om langer met elkaar door te gaan, wordt breed gedragen door de mensen die dagelijks met hem werken."

"Bilal is een speler met veel snelheid en dreiging, die een man kan passeren en assists kan geven", aldus Van Geel, die ook nog verbeterpunten ziet bij de oud-speler van sc Heerenveen die dit seizoen nog niet scoorde. "Zijn rendement kan nog wel omhoog, maar daaraan werkt de technische staf dagelijks met hem. Wel is hij in de loop der jaren steeds stabieler geworden in zijn prestaties. Dat is voor een buitenspeler van zijn leeftijd – hij is nog maar net 22 jaar – een goede ontwikkeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen