NEC-selectie steunt Hyballa: "Honderd procent vertrouwen"

12 april 2017, 17:42

Omdat NEC maar liefst tien van de laatste elf wedstrijden verloor, is het momenteel allesbehalve rustig bij de club uit Nijmegen. De clubleiding opperde het plan om een ervaren coach naast trainer Peter Hyballa te zetten, maar de Duitser ziet dat totaal niet zitten. Ook de selectie van NEC denkt dat de coach op eigen houtje in staat is om de club in de Eredivisie te houden.

Dat geeft aanvoerder Gregor Breinburg aan tegenover Omroep Gelderland. "Ja, we hebben honderd procent vertrouwen in de trainer", aldus de aanvoerder. "Ik heb ook veel contact met hem gehad gisteren, ook over de situatie met een extra man erbij. Maar als de trainer dat niet wil, staan wij daar ook achter."

NEC is door de slechte serie afgezakt naar de zestiende positie in de Eredivisie. Daardoor dreigt de nacompetitie. "We moeten echt uitkijken nu. Het is vijf voor twaalf, misschien zelfs wel twaalf uur. Maar wij zijn nog steeds een eenheid. Iedereen voelt elkaars pijn. De komende vier wedstrijden worden superbelangrijk. Excelsior moet drie punten zijn en bij Twente moeten we eigenlijk ook wat halen. Iedereen om ons heen pakt de laatste weken punten, behalve wij. En je ziet altijd gekke wedstrijden op het einde van de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen