Simeone vindt Griezmann alleskunner: "Wat is zijn positie?"

13 april 2017, 08:19

Atlético Madrid gold voorafgaand aan het tweeluik met Leicester City in de Champions League als de grote favoriet om de halve finale te bereiken en dat is na het eerste duel, in Madrid, niet anders geworden. Los Rojiblancos wisten de Engelse kampioen in het eigen Estadio Vincente Calderón met 1-0 over de knie te leggen, door een benutte penalty van Antoine Griezmann. Coach Diego Simeone beseft echter dat de klus nog niet geklaard is.

"De tweede wedstrijd zal heftig, lastig en zwaarbevochten worden", waarschuwt Simeone meteen na het eerste duel. "We moeten weer vechten en zorgen dat we geen doelpunt om de oren krijgen. Leicester is erg sterk in haar eigen stadion", aldus de trainer van Atlético. "Deze eerste wedstrijd was in ieder geval goed van onze kant. Toch hadden we meedogenlozer moeten zijn in de afronding. We hadden het duel moeten killen. De tegenstander zakte vooral terug en had geen kansen om te scoren. Dat strijdplan verwachtten we echter al van te voren. Ik ben blij, maar weet dat de strijd nog open ligt."

Simeone baarde opzien, door vooraf geen hand te geven aan Craig Shakespeare, de manager van Leicster City. "Daar heb ik niets over te zeggen", aldus de Argentijnse oefenmeester, die Griezmann een 'fabuleuze en complete' speler noemt. "Ik weet zelfs niet meer op welke positie hij speelt. Hij staat overal. Hij rondt af als een spits, geeft assists als een middenvelder en verdedigt altijd mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen