Ronaldo: "De mensen die mij volgen houden van Cristiano"

13 april 2017, 09:40

Cristiano Ronaldo liet het duel met Bayern München in de kwartfinale van de Champions League woensdagavond volledig kantelen. De Portugese vedette van Real Madrid maakte na de 1-0 en de gemiste pingel van Arturo Vidal twee doelpunten, waardoor de titelhouder met 1-2 won in de Allianz Arena. Het was speciaal voor Ronaldo, omdat hij de barrière van honderd Europese clubgoals doorbrak.

"We zijn hier zeer blij mee, het team heeft goed gereageerd", zegt Ronaldo na de wedstrijd in München. "Het is niet makkelijk om hier te winnen van een ploeg als Bayern. Na de 1-0 creëerden we meerdere kansen en wisten we ons goed terug te knokken. We speelden goed en dat heeft ons een mooi resultaat opgeleverd. Toch blijft alles open voor de return in Madrid", waarschuwt Ronaldo.

En dat terwijl Bayern verdiend op 1-0 stond en dus de uitgelezen kans op de 2-0 kreeg. "Het momentum kwam bij ons te liggen. Zo werkt het in het voetbal. Als Vidal de penalty had benut, was het makkelijker voor hun geworden. Voetbal is echter net een doos met verrassingen", aldus Ronaldo, die dus een persoonlijk hoogtepunt bereikte tegen Bayern. "Of er mensen aan mij twijfelen? Geen idee. De mensen die mij volgen houden van Cristiano, daar twijfel ik niet aan. Het gaat lekker met mij. Ik ben dik tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen