Supertalent Dybala nog jaren in dienst van Juventus

13 april 2017, 12:36   Bijgewerkt: 13 april 2017, 14:13

Juventus blijft nog jaren verzekerd van de diensten van supertalent Paulo Dybala. De 23-jarige aanvaller uit Argentinië heeft donderdag zijn contract bij de regerend kampioen van Italië verlengd tot de zomer van 2022.

Palermo haalde Dybala in 2012 naar Europa en bij de Siciliaanse club maakte hij veel indruk. Dat deed Juventus in de zomer van 2015 besluiten om 32 miljoen euro op tafel te leggen om hem naar Turijn te halen. In zijn eerste seizoen bij Juventus was Dybala, in 34 wedstrijden, al goed voor negentien doelpunten in de Serie A. Daarnaast maakte hij vorig seizoen twee goals in de Coppa Italia, één in de Champions League en eveneens één in de Supercoppa Italiana.

Dit seizoen trof Dybala acht keer doel in 24 competitieduels. Daarnaast was hij in zowel de Coppa Italia als Champions League vier keer trefzeker. In laatstgenoemde toernooi maakte Dybala afgelopen dinsdag nog twee doelpunten in de eerste ontmoeting met FC Barcelona in de kwartfinale. Daarmee had hij een groot aandeel in de 3-0 overwinning van de Serie A-kampioen. De return is volgende week in Camp Nou.

Niet alleen met zijn goals is Dybala van waarde voor Juventus, ook als aangever doet hij het uitstekend. In 82 officiële wedstrijden leverde de Zuid-Amerikaan zestien assists.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen