VVV kan promotie verzekeren: "Spanning is merkbaar"

14 april 2017, 11:33

In de Eredivisie is de spanning enkele weken voor het einde nog groot, maar in de Jupiler League is de suprematie van VVV-Venlo het hele seizoen al aanwezig. De Limburgse formatie kan zich vrijdagavond alvast verzekeren van promotie, als er gewonnen wordt bij RKC Waalwijk. Trainer Maurice Steijn voelt de spanning.

"Natuurlijk is de spanning merkbaar", zegt hij op de clubwebsite. "Er gebeurt van alles, zaken worden geregeld, maar wij fixeren ons helemaal op de wedstrijd. We beschikken over een geheel fitte en schorsingvrije selectie. Johnatan Opoku heeft verleden week na een lange blessureperiode weer 35 minuten gespeeld. Het kan best zijn dat hij morgen aan de aftrap staat. We hebben tal van mogelijkheden hoe we kunnen gaan spelen."

De verwachting is dat VVV makkelijk afrekent met RKC, maar volgens Steijn is de klus niet gemakkelijk. "RKC is een sterke tegenstander. Zij spelen nog om een plaats in de Jupiler Play-Offs. Zij hebben individueel goede spelers, kwaliteiten om doelpunten te maken, het is een lastig te bespelen ploeg. Ze spelen thuis, het is gewoon een geduchte tegenstander. Natuurlijk is er spanning als je zo'n mooi resultaat kunt behalen. Maar laten we er met zijn allen gewoon lekker van genieten en zorgen dat we de punten meenemen uit Waalwijk. Dan gaan we ons zaterdag weer voorbereiden op de volgende wedstrijd, maandag thuis tegen FC Emmen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen