Hoop doet leven bij Achilles, dat laatste strohalm pakt

15 april 2017, 10:30

Achilles '29 leek lange tijd dood en begraven in de Jupiler League, maar krabbelt na de winterstop behoorlijk op in onderste regionen. De ploeg uit Groesbeek staat weliswaar onderaan, maar krijgt concurrent FC Dordrecht wel in zicht. Vrijdag won Achilles met 2-1 van FC Den Bosch en daardoor is de hoop op handhaving nog altijd aanwezig.

Het gat met Dordrecht, dat verloor van Jong Ajax, is nu zes punten. "Ik heb de jongens een geweldig compliment gemaakt'', zegt trainer Eric Meijers tegen De Gelderlander. "We hebben toch moeilijke weken achter de rug met alle randzaken die spelen bij de club. We hebben de rug gerecht, zijn blijven geloven in een goede afloop van het seizoen. Eindelijk zit het een keer allemaal mee'', doelt Meijers ook op de nederlaag van Dordrecht. "Dat mag ook wel een keer. We hebben dit seizoen zo veel pech gehad. We blijven erin geloven. Zolang er leven is, is er hoop.''

Bij Achilles was invaller Niek Versteegen het goudhaantje met de winnende goal in de negentigste minuut. "Natuurlijk ben ik blij. Ik besef het alleen nog niet helemaal. Dat komt nog wel, als ik in bed lig. Het zal moeilijk worden om in slaap te vallen", zegt Versteegen, die al uitkijkt naar de kraker tegen Dordrecht van volgende week. "Stel dat wij stunten bij Volendam en zo het gat nog verder verkleinen, dan komt Dordrecht niet met een fijn gevoel hier naartoe hè. Het wordt nog een heel spannend slot van de competitie. We moeten in ieder geval dit gevoel vasthouden, dan zien we uiteindelijk wel waar het schip strandt." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen