Arsenal in dubio over Sánchez: "Hebben salarisregels"

15 april 2017, 11:26

Alexis Sánchez is zonder twijfel de grote ster van Arsenal, maar het is nog maar de vraag of de Chileen nog lang bij de club blijft. Het contract van de aanvaller loopt na volgend seizoen af, waardoor Arsenal de buitenspeler deze zomer kan verkopen om een mooi bedrag te vangen. De club wil hem echter ook contractverlenging aanbieden, al zegt Arsene Wenger dat dat niet makkelijk is.

Eerder werd al duidelijk dat beide partijen elkaar in de onderhandelingen niet konden vinden, waardoor er na dit seizoen verder gepraat zal worden. In Engelse media gaat het gerucht dat de club de aanvaller 300.000 pond per week heeft aangeboden. "Dat kan ik niet bevestigen", reageert Wenger op de clubwebsite. "We doen het op onze manier. We kijken naar ons geld en bepalen wat wij goed vinden voor deze selectie. Het is duidelijk dat de prijzen compleet veranderd zijn. Twintig jaar geleden verdiende je paar jaar hetzelfde als eens speler nu in één week."

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Arsenal Sánchez veel meer salaris gaat aanbieden dan de rest van de selectie. "We hebben altijd afspraken gehad hierover. We hebben salarisregels en die zijn altijd door spelers gerespecteerd. Sommige mensen zeggen tegen mij dat we Sánchez gewoon moeten geven wat hij vraagt, maar dan respecteer je de salarisregels niet meer. Dat maakt deze keuze ook moeilijk. De club is altijd het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen