Pochettino blij met Janssen: "Heel belangrijk voor hem"

15 april 2017, 18:43

Mauricio Pochettino was blij dat Vincent Janssen er tegen AFC Bournemouth weer eens in slaagde om het net te vinden. De Nederlander kwam drie minuten voor tijd het veld in en was kort daarna trefzeker. Tottenham Hotspur won in eigen huis met 4-0. 

Voor Janssen betekende het doelpunt tegen Bournemouth zijn tweede goal in de Premier League. Eerder was hij tegen Leicester City vanaf de stip trefzeker. "Ik ben blij voor hem. Ik wist dat het zijn enige kans was om een doelpunt te maken. Het is heel belangrijk voor hem dat hij de blijdschap na een doelpunt voelt", zei Pochettino na afloop op de persconferentie. "Aan het einde van het seizoen wanneer iedereen vermoeid is, moet iedereen de juiste instelling hebben. Zo'n doelpunt helpt daarbij."

De Argentijnse manager was ook erg blij met de terugkeer van Harry Kane. "Hij is fantastisch, één van de beste spelers van Engeland", was hij lovend over de spits die scoorde en een assist gaf. "Het is mooi dat hij weer fit is en belangrijk voor de ploeg kan zijn." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen