Excelsior thuis eenvoudig voorbij tandeloos Vitesse

15 april 2017, 21:44

Excelsior heeft door thuis te winnen van Vitesse een grote stap gezet naar lijfsbehoud. De Kralingers maakten in de openingsfase het verschil dankzij een doelpunt van Nigel Hasselbaink en trokken vervolgens zonder noemenswaardige problemen de overwinning over de streep. Vitesse kon op Woudestein geen vuist maken en wist zelfs geen enkele kans te creëren. Excelsior staat dankzij de nipte, maar verdiende overwinning drie punten boven de degradatiezone.

Excelsior begon overrompelend aan de wedstrijd en stichtte met name via Hasselbaink veel gevaar. De aanvaller schoot van afstand rakelings naast en faalde oog in oog met doelman Eloy Room, maar tekende na een kwartier wel de 1-0 aan na een fraaie combinatie met Mike van Duinen. Jordy de Wijs was ook dicht bij een treffer, maar hij kopte tegen de lat.

Na rust was hetzelfde spelbeeld te zien. Vitesse wist het uitstekend verdedigende Excelsior niet in verlegenheid te brengen, terwijl de counters van de thuisploeg vrijwel continu voor dreiging zorgden. Een van die counters leek de 2-0 op te leveren, maar Room wist de knappe volley van Stanley Elbers tegen te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen