Guardiola onder indruk van Tottenham: "Ontzettend sterk"

16 april 2017, 12:32

Manager Pep Guardiola durft niet te zeggen of hij met Manchester City nog in de top-twee van de Premier League gaat eindigen. De ploeg van de Spaanse oefenmeester staat momenteel op de derde plek, met zeven punten achterstand op nummer twee Tottenham Hotspur. Manchester City won zaterdag met 0-3 bij Southampton.

"Tottenham is ontzettend sterk. We hebben dit weekend weer kunnen zien dat ze geen punten gaan laten liggen", reageerde Guardiola na afloop bij de BBC, doelend op de 4-0 thuiszege van The Spurs eerder op de dag tegen AFC Bournemouth. "Dit seizoen presteren we uitstekend in uitwedstrijden, maar thuis hebben we te veel punten laten liggen. Kijk naar hoe sterk Chelsea en Tottenham zijn in eigen huis. Als je kampioen wil worden, moet je thuis winnen van Middlesbrough en Southampton."

Guardiola is blij dat Vincent Kompany weer fit is. "Ik heb hem enorm gemist", vertelde de Spaanse oefenmeester. "Hij wint duels en kan goed passen. Dus hopelijk blijft hij tot het einde van het seizoen fit, want hij is een belangrijke speler voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen