Maaskant: "De verslagenheid is groot, ook bij mij"

16 april 2017, 15:22

De verslagenheid in de kleedkamer bij Go Ahead Eagles was groot. De ploeg uit Deventer speelde zondag een prima eerste helft op bezoek bij Willem II, maar ging desondanks met 2-0 onderuit in Tilburg. Go Ahead moet nu in elk geval twee van de laatste drie wedstrijden winnen om kans te houden op handhaving.

"De verslagenheid is groot, ook bij mij. Ik stap net uit de kleedkamer en dit valt zwaar", reageerde coach Robert Maaskant na afloop voor de camera van FOX Sports. "Ik vind dat we het de eerste helft hartstikke goed hebben gedaan. We hadden de controle en hebben Willem II zich dood laten lopen. Wij creëerden de kansen. Ik heb net ook de statistieken gezien en die waren voor rust allemaal in ons voordeel."

"In de tweede helft ebde dat weg. Willem II zette meer druk en we kregen twee tegengoals uit de lucht, wat ik niet vind kunnen", mopperde Maaskant, die tevens naar de arbitrage wees. "We hebben weer geen penalty gekregen, terwijl Pedro (Chirivella, red.) bij een kans aan zijn arm werd weggetrokken. Dat zijn allemaal zaken die tegenzitten, dat is vervelend. We hadden hier ook kunnen winnen."

"Alle jongens hebben vandaag alles gegeven, maar het was niet goed genoeg", vervolgde Maaskant, die zich nog niet gewonnen geeft met Go Ahead. Hij weet dat zijn elftal wel vaker goed heeft gereageerd op een tegenslag. "We kunnen ons oprichten en zijn fit genoeg. Het zal dus op slimmigheid, sluwigheid en karakter aankomen. Het is niet anders, het leven van een prof gaat niet altijd over rozen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen