Duits: "Het is gewoon niet klaar totdat het klaar is"

16 april 2017, 17:32

Van de komende drie wedstrijden moet Go Ahead Eagles er in elk geval twee winnen, anders speelt het volgend seizoen weer in de Jupiler League. Sander Duits, de aanvoerder van de club uit Deventer, blijft strijdbaar.

"Het gaat een heel lastig verhaal worden, maar het is gewoon niet klaar totdat het klaar is", zegt Duits bij RTV Oost. "Wij gaan er nog volle bak voor die twee wedstrijden en hopen dat NEC en Sparta geen punten halen. Dat is de enige hoop die wij moeten hebben en daar moeten we ons wel aan vasthouden, want dat zijn we verplicht naar onze supporters en denk ik ook naar iedereen die de club een warm hart toedraagt."

Zondag verloor Go Ahead met 2-0 bij Willem II, maar meende wel twee keer recht te hebben op een penalty. Het kreeg echter niets. Duits: "Als ik die jongens heb gesproken, dan waren het gewoon penalty's. Volgens mij moeten wij ons been breken in de zestienmeter. We hebben volgens mij al vijftien penalty's tegen die makkelijk gegeven worden en wij moeten echt volop onderuit geschopt worden, willen wij een penalty krijgen. Ik weet niet hoe dat in zijn werk gaat bij de KNVB, maar het zijn in elk geval verschillende maatstaven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen