ErediVisie: fel betoog, foute wissel en Bruns maakt Bruns blij

17 april 2017, 10:30   Bijgewerkt: 17 april 2017, 10:48

Feyenoord en Ajax wonnen in de 31ste speelronde van de Eredivisie, terwijl PSV verder achterop raakte. Zelfs het wisselen bij de Brabanders ging verkeerd. Zoals elke maandag pikt FCUpdate.nl een aantal opvallende zaken uit het eredivisieweekend. Met deze keer onder meer: een mooie actie van Thomas Bruns, een felle Peter Hyballa, miscommunicatie bij PSV en advies van de twitterkoning.

"Ik zei toch: Andrés eruit?!"

"Zie je dat niet, of zo?"

[img,106013,right,]De spelers van PEC Zwolle hadden een vrije paasmaandag kunnen verdienen, maar dan hadden ze wel iets beters moeten laten zien tegen FC Groningen. De voormalig bekerhouder verloor met 5-1 in het Noordlease Stadion. Anass Achahbar is maandag wél vrij, aangezien hij dan gaat trouwen. Coach Ron Jans liet de aanvaller al buiten de wedstrijdselectie, zodat hij zich volledig kon voorbereiden op zijn bruiloft. "Dat is sociaal, maar het geeft ook aan hoe klein zijn rol in het team op dit moment is", zei de oefenmeester bij FOX Sports. Na de winterstop speelde Achahbar slechts 32 minuten in de Eredivisie. Twitterkoning Kees Kwakman kwam nog even met een advies voor zijn bijna 7,5 duizend volgers: "Trouw niet voor je veertig bent".

Hyballa maakt indruk

Bruns maakt Bruns blij

Welkom terug!

Na de 2-0 nederlaag bij Willem II wordt handhaving afdwingen een heel lastig verhaal voor Go Ahead Eagles. De club uit Deventer moet in de laatste drie duels sowieso vijf punten pakken, anders voetbalt het volgend seizoen weer in de Jupiler League. Wie er vanuit de Eerste Divisie promoveert, is al bekend. VVV-Venlo won vrijdag met 1-2 bij RKC Waalwijk en is daardoor na vier seizoenen weer actief op het hoogste niveau. Welkom terug!

Door: Rahied Ishaak

[photo,105983,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen