Shakespeare: "Bookmakers zaten vorig seizoen ook fout"

31 augustus 2017, 13:36

Bij de bookmakers is Atlético Madrid de favoriet om ten koste van Leicester City de halve finale van de Champions League te bereiken. Craig Shakespeare, de manager van de Premier League-kampioen van vorig seizoen, ligt daar niet wakker van.

"In het verleden hebben ze het verkeerd gehad en laten we hopen dat dit morgen weer het geval is", aldus Shakespeare in zijn vooruitblik op de return, dinsdag in het eigen King Power Stadion. De Engelse club moet de 1-0 nederlaag van vorige week uit Madrid zien weg te werken. "We weten dat we als underdog beginnen gezien de historie van Atlético, maar we voelen ons er comfortabel bij. We weten wat ons te doen staat en laten we hopen dat mensen nog wat aan ons verdienen."

"We zullen naar onszelf kijken, maar zijn ons bewust van Atlético", vervolgt Shakespeare. "We kunnen niet negentig minuten achterover leunen, aangezien we moeten scoren. Aanvallend moeten we meer creëren. Aan de andere kant mogen we geen ruimte weggeven, want op de counter is Atlético heel goed."

Wes Morgan is nog een twijfelgeval bij Leicester City, maar Shakespeare heeft goede hoop dat de captain kan spelen. "We beslissen in de ochtend voor de wedstrijd, maar hij heeft de laatste drie trainingen meegedaan en ik ben heel blij met zijn progressie over de laatste drie dagen", besluit de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen