Dybala verwacht 'honderd procent' te zijn tegen Barça

18 april 2017, 09:37

De schrik zat er flink in bij Juventus, toen Paulo Dybala afgelopen zaterdag met een enkelblessure uitviel in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Pescara. Er werd gevreesd dat de Argentijnse aanvaller de return tegen FC Barcelona van woensdagavond zou moeten missen, maar dit is niet het geval.

Juve sprak al de verwachting uit dat Dybala kon spelen in Camp Nou en het Argentijnse supertalent heeft dat nu zelf beaamd. "Ik heb gelukkig weer met het team meegetraind. Ik zal waarschijnlijk honderd procent zijn tegen Barcelona", aldus Dybala tegen TyC Sports. De kleine aanvaller scoorde tweemaal in het eerste duel met Barça, dat met 3-0 gewonnen werd in Turijn.

Dybala werd de afgelopen tijd veelvuldig in verband gebracht met Barcelona, maar tekende tot medio 2022 bij in Turijn. "Dat was mijn eigen keuze. Juventus hoeft namelijk in geen enkel opzicht jaloers te zijn op clubs als  Real Madrid, Bayern München of Barcelona. Ik heb meteen gezegd dat ik bij Juventus wilde blijven. Ik ben daar zeer gelukkig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen