PSV-directeur Gerbrands kan weinig met 'stemmingmakerij'

18 april 2017, 11:58

Nu de titelaspiraties van PSV definitief in de ijskast geplaatst kunnen worden, zijn veel volgers nogal kritisch op het beleid van de Eindhovense topclub. De ploeg van coach Phillip Cocu wordt hoogstwaarschijnlijk derde in de Eredivisie en werd vroegtijdig uitgeschakeld in Europa en de KNVB Beker.

PSV eindigde op de laatste plaats in de Champions League-poule met Atlético Madrid, Bayern München en FC Rostov en werd in de tweede ronde van de KNVB Beker uitgeschakeld door Sparta (3-1). In de titelstrijd zijn Feyenoord en Ajax de meerdere van het team uit Eindhoven, dat respectievelijk zeven en zes punten achter de nummers één en twee van de Eredivisie staat.

"Het grappige is dat een aantal kranten losgaat, nu we op de derde plaats staan", reageert algemeen directeur Toon Gerbrands bij PSV TV op de criticasters. "Zij zien dat het niet goed gaat met de club en vragen zich af wat er moet gaan gebeuren. Wij moeten intern gaan evalueren. Dat doen we ook al. Vorig jaar hadden we de evaluatie al klaarliggen voor de laatste wedstrijd. We hebben in de winterstop ook al geëvalueerd. Een club als PSV is daar elke dag mee bezig."

Gerbrands stoort zich aan ongefundeerde kritiek aan het adres van PSV. "Je ziet dat iedereen de ruimte neemt om ongenuanceerde dingen te roepen. Ik vind met name dat het Eindhovens Dagblad het erg bont maakt. Er deugt ineens niets meer van bij PSV en er komen conclusies waarvan ik denk 'het zal wel'. Ik vind het stemmingmakerij en kan er heel weinig mee. Iedereen mag schrijven wat ze willen of hoe ze vinden dat het in elkaar steekt, maar wel op basis van een soort realisme."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen