Collega-middenvelder lovend over 'briljante' Wijnaldum

18 april 2017, 12:53

Georginio Wijnaldum is bezig aan een uitstekend seizoen bij Liverpool en dat is niet onopgemerkt gebleven bij Emre Can, zijn collega op het middenveld van de topclub uit de stad van de Beatles. Waar Jordan Henderson en Adam Lallana regelmatig absent zijn wegens blessures, is Can samen met Wijnaldum een constante factor bij The Reds.

Mede door de inbreng van Can en Wijnaldum is Liverpool al zeven wedstrijden ongeslagen, waardoor de club Champions League-voetbal binnen handbereik heeft liggen. Wijnaldum werd door zijn goede prestaties tot de beste speler van de maand maart uitgeroepen bij Liverpool. Het onderstreept dat de Nederlandse international een zeer goed debuutjaar kent bij de grootmacht, die hem afgelopen zomer van Newcastle United overnam.

"Hij doet het zeer goed. Hij is een sterke jongen en een uitstekende voetballer, die zijn verdedigende taken goed uitvoert", zegt Can op de clubwebsite over zijn maatje op het middenveld. "Hij is dit seizoen briljant. Soms is hij niet de blikvanger, maar knapt hij wel het vuile werk voor ons af. Hij is zeer belangrijk voor Liverpool", aldus de international van Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen